lunes, 26 de marzo de 2007

PAU: Falten 67 dies

Estructura de la prova


Les PAU es realitzen al llarg de tres matins consecutius i consten de dues parts, una relativa a les matèries comunes i l'altra a les matèries de modalitat cursades en el batxillerat.
La primera part de la prova té com a objectiu apreciar la maduresa de l'estudiant.Consta de quatre exercicis que versen sobre les matèries comunes de 2n curs del batxillerat.



Pulseu l'imatge per ampliar-la



CALENDARI DE LES PAU


Pulseu l'imatge per ampliar-la


La nota de les PAU és la d'accés? Com es calculen?

No. La nota d'accés (A) emprada en el procés de preinscripció resulta de la mitjana: A=0.60B+0.40P, on B és la nota del Batxillerat i P la nota de les PAU (que ha de ser major o igual que 4). La nota P és la mitjana ponderada dels set exàmens realitzats: P=0.125a+0.125b+0.125c+0.125d+0.2e+0.2f+0.1g On a, b, c, d són les notes de les matèries comunes, e i f són les notes de les matèries de modalitat obligatòries i g és la nota de la matèria triada de modalitat.



Ara Posa't a prova!!!

Posa't a prova és una nova oferta educativa experimental de tests interactius amb qüestions de diferents matèries de les PAU*, per incentivar l'estudi i l'autoavaluació. Per conèixer el funcionament de l'aplicació, consulteu l'apartat d'ajuda*Per veure exàmens de les darreres PAU i criteris d'avaluació mireu exàmens. Posa't a prova! no es correspon amb els actuals models de prova, ofereix preguntes tipus test per a estimular l'estudi i verificar el grau de preparació sense ser cap simulador d'examen, ja que les proves de PAU no són tipus test.



Seguirem informant...


4 comentarios:

Neus Elcacho dijo...

mesta estresaandooo

Miri *** dijo...

El POSA'T A PROVA empieza a funcionar a mediados de abril, más o menos.

Anónimo dijo...

el posa't a prova ya funciona!! almenos en mi pc xD

Miri *** dijo...

Es verdad!! Ya funciona!!

Gracias